Moto Klub Reborn

Moto Klub Reborn Dalmacija službeno je osnovan kao klub u 2002 godini. Neslužbeno se članovi osnivači druze već od 2000 godine kada se klub oformio u neslužbena druženja. Članovi osnivači su druženja započeli već u tada velikom i poznatom moto klubu Uspomene, koji se 1998 godine raspada i prekida svoj rad. Jedan dio tog kluba nastavlja svoja druženja, i davne godine 2000 kod Tina u kući dogovaraju osnivanje kluba. Na tom prvom sastanku kluba također su bili prisutni Neno, Lunja, Bara i Dex.

Na tom sastanku se članovi osnivači dogovaraju da Neno (panker) bude prvi predsjednik MK Reborn-a. Tako klub i dobiva svoju službenu adresu i sjedište kod Nene u kući i do današnjeg dana ostaje na tom sjedištu.

2003 godine MK reborn ima svoj prvi moto susret u vlastitoj organizaciji. Na istom susretu je prisustvovalo vise od 2000 ljudi. Ta tradicija se do današnjeg dana održala. Klub je također svake godine pokušao održat i nekoliko humanitarnih i ostalih manifestacija, kao što su organiziranje humanitarno prikupljanje sredstava za potrebite. Kao prva udruga smo počeli s organizacijom feste o Soparniku u Dugom Ratu, te proslave Adventa i Maskara. Vožnje i redovna okupljanja su ostala i dalje bit ovog kluba.

2006 godine Ante Lunja Lozić preuzima mjesto predsjednika i istu funkciju do današnjeg dana uspješno obavlja. Klub je u svom dosadašnjem radu od 2003 godine do današnjeg dana stekao velike prijatelje po cijeloj europi koji su danas postali i članovi. Jedan od rijetkih klubova smo u Hrvatskoj koja ima svoje aktivne članove i u Njemačkoj i u Švicarskoj.

Kako postati član

Klub djeluje kao javna udruga dostupna svima zainteresiranima i ljubiteljima motora i dobrog druženja.

Pravila za članstvo su svima dobro poznata.

X
To top