Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Najnovije arrow moto party mk REBORN
   Monday, January 22 2018
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Kako doista guštamo u druženju s prijateljima i istomišljenicima kojima su motori također hobi, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim organiziranjem našeg moto susreta koji je humanitarnog karaktera. Svoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine u auto-kampu "Raj" u Dućama. Danas već postaje tradicija da se motoristi iz svih krajeva lijepe naše i okolnih zemalja okupljaju pred kraj travnja u Dućama kraj Dugog Rata. Dobro nam došli !!
 

moto party mk REBORN PDF Ispis E-mail
Autor: Neno Pavić   
Petak, 02 Travanj 2010
ORGANIZACIJA JE POČELA JOŠ LANI TO NAJBOLJE ZNA NAŠ STARI BAJKER NENO KOJI SE OVU GODINU I LIPO OBNOVIJA JAŠI MALI NOVU MT 01 OPA. Evo par riči šta će bit i kako će bit onome ko dođe do nas.  Wink Ko je bia zna ali da kažen da je prostor potpuno uređen auto kamp na samoj plaži sa uređenim wc. i tuš kabinama.Ulaz je sa same magistrale pa nemoš nikako falit,samo je bokun pravca pa se svi zalete pa malo pripazite.Uz sami kamp ima skoro neograničen broj soba i apartmana po povoljnim cjenama.Party je petak i subotu ali ako nekome odgovara može doć već u četvrtak na kampiranje.Ulaz i kampiranje su besplatni svim motoristima.Petak svira HARPOON BLUES BAND iz Splita i BLACK SHEEP iz Sarajeva.Subota defile vodi na ručak u Dugi Rat pa na kolače u Omiš.Povratak u kamp čakula,moto igre pa koncert.Sviraju Ž/BUKA ženski bend pa gledajte ili slušajte po izboru.A možete i oboje.Bend večeri GRUHAK iz Dubrovnika.I na kraju striptiz koji je naš presjednik osta dužan od prošlog puta pa mu dajemo popravni. Još kad bi moga u program ubacit vremensku prognozu bez kiše,ali ni ona nas nemože omest.Dobrodošli svi ljudi dobre volje a još više cure
 
« Prethodna   Slijedeća »

(C) 2018 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio