Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Najnovije arrow 7.moto susret mk REBORN
   Monday, April 22 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Mi smo moto klub Reborn Dalmacija. Naše  zajedničko druženje i uživanje u vožnji motora, koji su nam i hobi i gušt, odlučili smo 'zaokružiti' osnovanjem MK Reborn koji je udruga građana s područja splitsko-dalamtinske županije čiji članovi, većinom ozbiljni i obiteljski ljudi, svojim zalaganjem i radom promiču razvitak i unapređenje moto sporta kao i turističku promidžbu svog kraja
 

7.moto susret mk REBORN PDF Ispis E-mail
Autor: Administrator   
Petak, 02 Travanj 2010

evo nas opet došlo vrime za naša druženja pa smo se pobrinili da ne prekinemo tradiciju i organiziramo 7.moto susret koji će se održati zadnji vikend u travnju(23-25.04 2010god)bit će dobre muzike,spize,pive(crni rižot i kolaći u defileu)moto igre a i naš prijatelj Rakela će predstaviti svoja putovanja po svjetu bit će to još jedno lipo moto druženje ako vrime posluži vidimo se.

 
« Prethodna   Slijedeća »

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio