Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Najnovije arrow VI. Reborn Dalmacija moto susret u Dućama
   Wednesday, June 20 2018
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Kako doista guštamo u druženju s prijateljima i istomišljenicima kojima su motori također hobi, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim organiziranjem našeg moto susreta koji je humanitarnog karaktera. Svoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine u auto-kampu "Raj" u Dućama. Danas već postaje tradicija da se motoristi iz svih krajeva lijepe naše i okolnih zemalja okupljaju pred kraj travnja u Dućama kraj Dugog Rata. Dobro nam došli !!
 

VI. Reborn Dalmacija moto susret u Dućama PDF Ispis E-mail
Autor: Mladen Banović   
Četvrtak, 16 Travanj 2009
Reborn moto party 2009teta na motoruMotor, cura, ekipa, cesta i vjetar u kosi... Odredište, kao i uvijek u ovo doba godine - Duće! Posljednji vikend u travnju 2009., točnije od 24. do 26.04.2009. Dućki "Raj" i VI. Reborn Moto susret u organizaciji Moto kluba "Reborn Dalmacija" iz Dugog Rata koji okuplja bikere iz Općine Dugi Rat i Kaštela. U petak od bendova nastupaju AZOG, mladi rock band iz Omiša kao predgrupa glavnom bendu večeri, riječkim Ircima Belfast Food. U subotu osim standardnog moto defilea koji počinje oko 15:00 sati, pa bikerskog ručka na plaži u Oriju ispred pizzerije "Riva" uz neizostavni fažol i pivo, te kavom i kolačima u Nemiri u grill baru "Most", za sve bikere pripremamo bogate moto igre u rajskom kampu, a večer rock'n'rolla do vrhunca bi trebali dovesti "The River Shark", rockabilly band iz Rijeke, te splitske hard rock uzdanice "Čuvari svirala" kao band večeri! U pauzi između nastupa bendova toplo se nadamo da će nas jedna ili dvije još toplije tete počastiti svojom prisutnošću i osebujnom scenskom umjetnošću (od lipih teta iz prijateljske nam Slovenije ove godine nažalost ništa). Smisao bikerskih susreta uz zabavu i druženje i ove godine pripremamo uz parolu "Dođite u miru ili ostanite kući". Vidimo se za tjedan dana na fešti u Dućama! ...

Piše: Mladen Banović

VI Reborn moto party u Dućama 

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 16 Travanj 2009 )
 
« Prethodna   Slijedeća »

(C) 2018 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio