Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Najnovije arrow Dugoratski bikeri za najmlađe
   Friday, February 15 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Kako doista guštamo u druženju s prijateljima i istomišljenicima kojima su motori također hobi, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim organiziranjem našeg moto susreta koji je humanitarnog karaktera. Svoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine u auto-kampu "Raj" u Dućama. Danas već postaje tradicija da se motoristi iz svih krajeva lijepe naše i okolnih zemalja okupljaju pred kraj travnja u Dućama kraj Dugog Rata. Dobro nam došli !!
 

Dugoratski bikeri za najmlađe PDF Ispis E-mail
Autor: Mladen Banović   
Utorak, 11 Studeni 2008
dugoratski bikeriČlanovi moto kluba "Reborn Dalmacija" iz Dugog Rata u ponedjeljak oko 10 sati uručit će vrijednu donaciju dječjem vrtiću "Dugi Rat". Dugoratski bikeri već tradicionalno prihod sa Reborn moto susreta koji se krajem svakog travnja održava u Dućama poklanjanju u humanitarne svrhe. Ove godine njihov poklon, računalnu opremu - moderno potpuno opremljeno multimedijsko računalo s laserskim štampačem - koristiti će u edukacijske svrhe naši najmlađi dugoraćni, "mališi" i "veliši" iz dugoratskog vrtića. Bravo bikeri! ...

Piše: Mladen Banović

MK Reborn Dalmacija
MK Reborn Dalmacija
MK Reborn Dalmacija
MK Reborn Dalmacija
MK Reborn Dalmacija
MK Reborn Dalmacija

 
« Prethodna   Slijedeća »

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio