Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Najnovije arrow Svi bajkeri idu u Raj
   Monday, April 22 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Kako doista guštamo u druženju s prijateljima i istomišljenicima kojima su motori također hobi, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim organiziranjem našeg moto susreta koji je humanitarnog karaktera. Svoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine u auto-kampu "Raj" u Dućama. Danas već postaje tradicija da se motoristi iz svih krajeva lijepe naše i okolnih zemalja okupljaju pred kraj travnja u Dućama kraj Dugog Rata. Dobro nam došli !!
 

Svi bajkeri idu u Raj PDF Ispis E-mail
Autor: Mladen Banović   
Petak, 02 Svibanj 2008
Reborn moto partyVeliki moto susret održava se ovaj vikend u Dućama u organizaciji našeg moto kluba "Reborn Dalmacija". Fešta je počela već jučer u popodnevnim satima. Lipo je bilo sinoć u kampu "Raj" na Dućama, glazba, druženje, spiza, pivo,... A danas je "udarni" dan. Ručak u Rivice, Paky stunt show, defile, kava i kolači u "džamije", moto igre u "Raju", a navečer - moto tulum! Tri benda, odlična glazba, puno svita, grmljavina motora, lipe bajkerke, spiza i ona teta... Mi smo definitvno tamo! A Vi?  ...

Tekst i Slike: Mladen Banović

Reborn moto party
Reborn moto party
Reborn moto party

Zadnja Promjena ( Utorak, 06 Svibanj 2008 )
 
« Prethodna   Slijedeća »

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio