Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Najnovije arrow Pripreme za petu REBORN moto feštu se zahuktavaju
   Monday, April 22 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Mi smo moto klub Reborn Dalmacija. Naše  zajedničko druženje i uživanje u vožnji motora, koji su nam i hobi i gušt, odlučili smo 'zaokružiti' osnovanjem MK Reborn koji je udruga građana s područja splitsko-dalamtinske županije čiji članovi, većinom ozbiljni i obiteljski ljudi, svojim zalaganjem i radom promiču razvitak i unapređenje moto sporta kao i turističku promidžbu svog kraja
 

Pripreme za petu REBORN moto feštu se zahuktavaju PDF Ispis E-mail
Autor: Admin   
Srijeda, 26 Oľujak 2008
rebornmoto partyPripreme za petu REBORN moto feštu se zahuktavaju. Moto susret kojim nezvanično počinje "sezona" moto partija održati će se i ove godine u Dućama, u auto-kampu "Raj" od 25. do 27. travnja (zadnji vikend u travnju). Jojo iz Reborna ima više informacija o ovogodišnjem programu... U petak navečer u dućkom "Raj"-u svirati će band "SPEED" iz Valpova. U subotu moto defile kreće u 3 ure popodne iz kampa na bajkerski ručak u "Rivice". Tu će na punti mula nastupiti Paky sa svojim programom "PAKY STUNT SHOW", a i naš Mate bi moga bacit koju moto egzibiciju. Svitu, dođite tada na dugoratsku rivu, šteta bi bilo to ne vidit, poručuje Jojo... Nakon tradicionalnog ručka i legendarnog fažola u Rivice, moto povorka odlazi put Omiša gdje će ih čekati, opet tradicionalno, kolači i kava. Nakon slatke okrjepe, bajkeri se vraćaju na dućki raj, gdje će se održavati moto igre. Navečer nastupaju "STIMULANSI" iz Splita, "SPEED" iz Valpova, "THE MAD MAN" iz Zagreba i poslastica za kraj, striptiz. I fešta do jutra. - I onda, recite, koji bi bajker uz ovakav program ostao kući? - pita se Jojo, koji poručuje da je ove godine on zadužen za spizu, a bome i za sriptizete, i da je on adresa za sve prigovore i bajkerska brontulavanja... Rebornovci poručuju da će ove godine bit i riblji meni, "da se zna da smo u Dalmaciji", a ekipa koja želi rezervirat apartmane neka se javi članovima MK Reborn i potvrdi dolazak. Spavanje pod šankom ne triba potvrđivat. Ekipa, glazba, spiza, a i striptizete... Diš' bolje kombinacije!? Ne može falit...

Moto party

Piše: Mladen Banović

Eh da, moran to spomenit, na zahtjeve bajkerica koje smo pročitali na moto portalima, moga bi se ove godine organizirat i muški striptiz.

Moto party

U petak na moto fešti, ovisno o interesu, oko nike sitne ure mogla bi se otvorit i audicija za muški stiptiz. Kandidati trebaju biti isključivo bajkeri. Tražiti će se i žiri, koji bi tribale činit bajkerice. Najbolji "bajker na štangi" za nagradu bi dobija ekskluzivno pravo nastupa sa striptizetama.

Moto party
Moto party
Moto party
Moto party

 
« Prethodna   Slijedeća »

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio