Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Najnovije arrow Najava: Peti REBORN moto susret
   Sunday, December 16 2018
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Kako doista guštamo u druženju s prijateljima i istomišljenicima kojima su motori također hobi, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim organiziranjem našeg moto susreta koji je humanitarnog karaktera. Svoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine u auto-kampu "Raj" u Dućama. Danas već postaje tradicija da se motoristi iz svih krajeva lijepe naše i okolnih zemalja okupljaju pred kraj travnja u Dućama kraj Dugog Rata. Dobro nam došli !!
 

Najava: Peti REBORN moto susret PDF Ispis E-mail
Autor: Mladen Banović   
Srijeda, 19 Oľujak 2008
Moto klub REBORN Dalmacija iz Dugog RataMoto klub "REBORN Dalmacija" iz Dugog Rata, koji čine bajkeri iz naše male općine, Kaštela, Splita, najavljuje svoj tradicionalni moto susret u već uobičajenom terminu potkraj travnja, točnije od 25. do 27. travnja u auto kampu "Raj" u Dućama. Paky-ijeve akrobacijePeto izdanje "Reborn"-ovog moto-susreta obilježiti će dobro poznata ikonografija i kolorit moto partija, tradicionalni defile motorista kroz općinu, moto igre, rock glazba uživo, druženja u šatoru i oko šanka, bajkerski ručak na dugoratskoj rivi ispred "Rivice", neizostavni striptiz (Slovenke, dakako), tattoo,... samo su dio događanja koje dugoratski bikeri pripremaju za svoju veliku feštu u kojoj neće faliti događanja i zabave. Ove godine "Reborn" će Vam predstaviti i Nina Šarina Pakyija, izuzetnog stunt freestyle vozača. Ulaz na moto susret će biti besplatan za sve bikere, u skladu s bikerskim motom "Dođite u miru ili ostanite kući!". Više detalja o moto-susretu biti će objavljeno uskoro na ovim i službenim stranicama MK Reborn Dalmacija (www.mk-reborn.hr) ...

Piše: Mladen Banović
Foto: MK-Reborn.hr
 

Članovi i stažisti moto kluba "Reborn-Dalmacija"

Moto klub REBORN Dalmacija iz Dugog Rata

Napomena: Klikni na sličicu za prikaz VEĆE slike!Moto klub REBORN Dalmacija iz Dugog Rata
Moto klub REBORN Dalmacija iz Dugog Rata
Moto klub REBORN Dalmacija iz Dugog Rata
Moto klub REBORN Dalmacija iz Dugog Rata
Moto klub REBORN Dalmacija iz Dugog Rata
Moto klub REBORN Dalmacija iz Dugog Rata
Moto klub REBORN Dalmacija iz Dugog Rata

 
« Prethodna   Slijedeća »

(C) 2018 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio