Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Razno arrow Ukralo Yamahinog Bulldoga... Pomagajte!
   Monday, March 25 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Moto klub Reborn postoji od 2001. godine, kada je došlo do raspada MK Uspomena. Većina članova kluba se odlučila za stvaranje novog kluba s novim imenom i tako je rođen - REBORN. Od tada (a i otprije ;-)) guštamo u zajedničkom druženju i u vožnji motora ...
 

Ukralo Yamahinog Bulldoga... Pomagajte! PDF Ispis E-mail
Autor: m.b.   
Nedjelja, 05 Kolovoz 2007
yamaha bulldogU ovim lipim ljetnim guštima i gungulama, nažalost, događaju se i ružne stvari. Našim dragim prijateljima, bajkerima iz Slovenije, ukraden je motor slovenskih tablica, Yamaha Bulldog. Zldodjelo se dogodilo 03.08.2007. u Istri u mjestu Barbariga. Pozivamo sve ljode dobre volje, a pogotovo bajkere, da pomognu u pronalaženju otuđenog motora ili otkrivanju počinitelja ovog dijela. Svaka informacija je važna i molimo sve ono koji nešto znaju o ovome, ili iznenada "u susjedstvu kod nekog lika ugledaju Yamahin Bulldog", da se jave na sljedeći broj mobitela +386 41 504 583 Andrej. Unaprid veliko hvala!
Zadnja Promjena ( Nedjelja, 05 Kolovoz 2007 )
 
Slijedeća »

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio