Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Razno arrow Ukralo Yamahinog Bulldoga... Pomagajte!
   Wednesday, January 23 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Mi smo moto klub Reborn Dalmacija. Naše  zajedničko druženje i uživanje u vožnji motora, koji su nam i hobi i gušt, odlučili smo 'zaokružiti' osnovanjem MK Reborn koji je udruga građana s područja splitsko-dalamtinske županije čiji članovi, većinom ozbiljni i obiteljski ljudi, svojim zalaganjem i radom promiču razvitak i unapređenje moto sporta kao i turističku promidžbu svog kraja
 

Ukralo Yamahinog Bulldoga... Pomagajte! PDF Ispis E-mail
Autor: m.b.   
Nedjelja, 05 Kolovoz 2007
yamaha bulldogU ovim lipim ljetnim guštima i gungulama, nažalost, događaju se i ružne stvari. Našim dragim prijateljima, bajkerima iz Slovenije, ukraden je motor slovenskih tablica, Yamaha Bulldog. Zldodjelo se dogodilo 03.08.2007. u Istri u mjestu Barbariga. Pozivamo sve ljode dobre volje, a pogotovo bajkere, da pomognu u pronalaženju otuđenog motora ili otkrivanju počinitelja ovog dijela. Svaka informacija je važna i molimo sve ono koji nešto znaju o ovome, ili iznenada "u susjedstvu kod nekog lika ugledaju Yamahin Bulldog", da se jave na sljedeći broj mobitela +386 41 504 583 Andrej. Unaprid veliko hvala!
Zadnja Promjena ( Nedjelja, 05 Kolovoz 2007 )
 
Slijedeća »

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio