Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Najnovije arrow Ni kiša nam neće moto feštu pokvarit...
   Sunday, December 16 2018
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Kako doista guštamo u druženju s prijateljima i istomišljenicima kojima su motori također hobi, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim organiziranjem našeg moto susreta koji je humanitarnog karaktera. Svoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine u auto-kampu "Raj" u Dućama. Danas već postaje tradicija da se motoristi iz svih krajeva lijepe naše i okolnih zemalja okupljaju pred kraj travnja u Dućama kraj Dugog Rata. Dobro nam došli !!
 

Ni kiša nam neće moto feštu pokvarit... PDF Ispis E-mail
Autor: Mladen Banović   
Četvrtak, 27 Travanj 2006
Reborn Dalamcija - III moto susretVrijedni bajkeri iz moto kluba "Reborn Dalmacija" vršili su ovih dana posljednje pripreme za III moto susret koji počinje danas (petak) u dućkom kampu "Raj". - Sve je spremno, moto fešta može početi! - kažu Rebornovci... A bilo je posla... U legendarnoj Jojovoj garaži pravila se bina na kojoj će se prašiti čistokrvni rock. Pred bajkerima i posjetiteljima dućkog Raja nastupit će bendovi "Osmi Putnik", "Kako da ne", "Hladni tuš", ali i vatrene slovenke s striptiz programom... Bina je u srijedu montirana u dućkom motorističkom Raju, baš kao i šatori, šankovi, i sve ostalo potrebno za jedan ovakav događaj... Susret počinje u petak popodne dolaskom motirista. Navečer je rock fešta! Subota će obilovati moto-događanjima. Spomenimo samo moto igre u kampu, defile bajkera kroz Općinu Dugi Rat, te neizostavni ručak u bistrou "Rivica" na dugoratskoj rivi, a navečer opet rock ludnica uz grmljavinu auspuha i paljenje guma... Ma ni kiša nam ne može ovu feštu pokvarit ...  

Pretežno oblačnoNi kiša nam neće našu feštu pokvarit... 

Pripreme za III Reborn moto party Pripreme za III Reborn moto party Pripreme za III Reborn moto party
Pripreme za III Reborn moto party Pripreme za III Reborn moto party Pripreme za III Reborn moto party
Pripreme za III Reborn moto party Pripreme za III Reborn moto party Pripreme za III Reborn moto party
Pripreme za III Reborn moto party Pripreme za III Reborn moto party

Vrijedni bajkeri iz moto kluba "Reborn Dalmacija" vršili su ovih dana posljednje pripreme za III moto susret koji počinje danas (petak) u dućkom kampu "Raj".

U Jojovoj garaži se pravila bina, koja je u srijedu montirana u dućkom motorističkom Raju, baš kao i šatori, šankovi, i sve ostalo potrebno za jedan ovakav događaj ...

- Sve je spremno, kažu Rebornovci - Moto fešta može početi!
 

Plakat za III moto susret MK Reborn Dalmacija 

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 27 Travanj 2006 )
 
« Prethodna   Slijedeća »

(C) 2018 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio