Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Moto Vijesti arrow Dvodnevni moto susret na Dućama
   Monday, March 25 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Kako doista guštamo u druženju s prijateljima i istomišljenicima kojima su motori također hobi, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim organiziranjem našeg moto susreta koji je humanitarnog karaktera. Svoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine u auto-kampu "Raj" u Dućama. Danas već postaje tradicija da se motoristi iz svih krajeva lijepe naše i okolnih zemalja okupljaju pred kraj travnja u Dućama kraj Dugog Rata. Dobro nam došli !!
 

Dvodnevni moto susret na Dućama PDF Ispis E-mail
Autor: Mladen Banović   
Subota, 25 Veljača 2006
Dugoratski moto-klub "Reborn Dalmacija" ovoga petka i subote organizira 1. motosusret što će se održati u dućkom autokampu "Raj". Susret se, inače, odvija pod motom "Dođite u miru ili ostanite kući", a sve bikere, za koje je ulaz slobodan, zabavljat će rock band "Kako da ne", te zvijezda natjecanja Story SuperNova Music Talents Kaštelanka Emina Arapović. Bikere će, uz žestoku glazbu, zabavljati i striptiz plesačice, a bit će organizirana i bogata lutrija. Dođite i ludo se zabavite!

U organizaciji moto kluba "REBORN" sa sjedištem u Dugom Ratu od 23.04 do 25.04 u auto kampu "Raj", Duće Luka (ispod motela Bonduelle) održati će se veliki moto susret.

Uz neizostavnu grupnu vožnju (defile) kroz Općinu Dugi Rat, omiljene moto igre, glazbu u živo u večernjim satima, nastupe lokalnih rock bendova, brojne najavljene goste (Emina iz SSNS posljednja je potvrdila dolazak), bogatu lutriju, tatoo, striptease,... bikere će zabavljati i rock band "Kako da ne" koji će u Dućama promovirati svoj album.

Moto klub "REBORN" je sportska udruga čiji su članovi iz splitsko-dalmatinske županije, koji svojim prisustvom i radom promiču razvitak i unapređenje moto sporta i turističku promidžbu u našem mjestu i županiji.

Motori ispred Rivice
Motori na vezu isprid Rivice

"Ovo je prvi susret koji organizira naš klub te se nadamo da će on postati i tradicionalan, a posebno je bitno napomenuti kako je riječ o manifestaciji humanitarnog karaktera pa će tako sav prihod biti uplaćen na račun Osnovne škole Jesenice" - kazao je Neno Pavić, jedan od osnivača motokluba "Reborn Dalmacija".

Program moto susreta

Moto susret na Ducama u organizaciji moto kluba REBORN23.04.2004, petak

- Dolazak i okupljanje moto klubova i motorista iz cijele Hrvatske, BiH, Slovenije,...
- Glazba u živo u večernjim satima

24.04.2004, subota

- oko 13 h priprema za grupnu vožnju (defile) kroz Općinu Dugi Rat
- dolazak u caffee bar "Rivica" Dugi Rat na zajednički besplatni ručak
- odlazak do Omiša, povratak u Kamp
- moto igre, lutrija sa nagradama
- muzika u živo, promocija albuma grupe "Kako da ne" i nastup mnogih drugih lokalnih bendova

25.04.2002, nedjelja

- doručak i kava uz ispraćaj motorista kućama

Plakat za Moto susret

Moto klub "REBORN" Vas poziva da posjetite prvi moto susret i da se dobro zabavite na trodnevnoj bikerskoj fešti, kojom Duće i Dugi Rat započinju svoju tradiciju već uvrježenu u uzbudljivom moto svijetu, te zahvaljuje brojnim sponzorima.

Dođite i ludo se zabavite!

 

Zadnja Promjena ( Subota, 25 Veljača 2006 )
 
« Prethodna

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio