Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Moto Vijesti arrow Dvodnevni moto susret na Dućama
   Wednesday, January 23 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Moto klub Reborn postoji od 2001. godine, kada je došlo do raspada MK Uspomena. Većina članova kluba se odlučila za stvaranje novog kluba s novim imenom i tako je rođen - REBORN. Od tada (a i otprije ;-)) guštamo u zajedničkom druženju i u vožnji motora ...
 

Dvodnevni moto susret na Dućama PDF Ispis E-mail
Autor: Mladen Banović   
Subota, 25 Veljača 2006
Dugoratski moto-klub "Reborn Dalmacija" ovoga petka i subote organizira 1. motosusret što će se održati u dućkom autokampu "Raj". Susret se, inače, odvija pod motom "Dođite u miru ili ostanite kući", a sve bikere, za koje je ulaz slobodan, zabavljat će rock band "Kako da ne", te zvijezda natjecanja Story SuperNova Music Talents Kaštelanka Emina Arapović. Bikere će, uz žestoku glazbu, zabavljati i striptiz plesačice, a bit će organizirana i bogata lutrija. Dođite i ludo se zabavite!

U organizaciji moto kluba "REBORN" sa sjedištem u Dugom Ratu od 23.04 do 25.04 u auto kampu "Raj", Duće Luka (ispod motela Bonduelle) održati će se veliki moto susret.

Uz neizostavnu grupnu vožnju (defile) kroz Općinu Dugi Rat, omiljene moto igre, glazbu u živo u večernjim satima, nastupe lokalnih rock bendova, brojne najavljene goste (Emina iz SSNS posljednja je potvrdila dolazak), bogatu lutriju, tatoo, striptease,... bikere će zabavljati i rock band "Kako da ne" koji će u Dućama promovirati svoj album.

Moto klub "REBORN" je sportska udruga čiji su članovi iz splitsko-dalmatinske županije, koji svojim prisustvom i radom promiču razvitak i unapređenje moto sporta i turističku promidžbu u našem mjestu i županiji.

Motori ispred Rivice
Motori na vezu isprid Rivice

"Ovo je prvi susret koji organizira naš klub te se nadamo da će on postati i tradicionalan, a posebno je bitno napomenuti kako je riječ o manifestaciji humanitarnog karaktera pa će tako sav prihod biti uplaćen na račun Osnovne škole Jesenice" - kazao je Neno Pavić, jedan od osnivača motokluba "Reborn Dalmacija".

Program moto susreta

Moto susret na Ducama u organizaciji moto kluba REBORN23.04.2004, petak

- Dolazak i okupljanje moto klubova i motorista iz cijele Hrvatske, BiH, Slovenije,...
- Glazba u živo u večernjim satima

24.04.2004, subota

- oko 13 h priprema za grupnu vožnju (defile) kroz Općinu Dugi Rat
- dolazak u caffee bar "Rivica" Dugi Rat na zajednički besplatni ručak
- odlazak do Omiša, povratak u Kamp
- moto igre, lutrija sa nagradama
- muzika u živo, promocija albuma grupe "Kako da ne" i nastup mnogih drugih lokalnih bendova

25.04.2002, nedjelja

- doručak i kava uz ispraćaj motorista kućama

Plakat za Moto susret

Moto klub "REBORN" Vas poziva da posjetite prvi moto susret i da se dobro zabavite na trodnevnoj bikerskoj fešti, kojom Duće i Dugi Rat započinju svoju tradiciju već uvrježenu u uzbudljivom moto svijetu, te zahvaljuje brojnim sponzorima.

Dođite i ludo se zabavite!

 

Zadnja Promjena ( Subota, 25 Veljača 2006 )
 
« Prethodna

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio