Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Najnovije arrow Bikeri pomažu teško oboljelim ženama
   Sunday, December 16 2018
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Kako doista guštamo u druženju s prijateljima i istomišljenicima kojima su motori također hobi, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim organiziranjem našeg moto susreta koji je humanitarnog karaktera. Svoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine u auto-kampu "Raj" u Dućama. Danas već postaje tradicija da se motoristi iz svih krajeva lijepe naše i okolnih zemalja okupljaju pred kraj travnja u Dućama kraj Dugog Rata. Dobro nam došli !!
 

Bikeri pomažu teško oboljelim ženama PDF Ispis E-mail
Autor: Mia Šimić Buljević   
Četvrtak, 23 Veljača 2006
Bikeri na dugoratskoj Rivi. Klikni za veću sliku ...Da bikeri nisu dugokosi divljaci na motociklima, kako ih mnogi gledaju, nego civilizirani i humani ljudi, dokazali su članovi moto kluba "Reborn" iz Dugog Rata. Oni su sav novac skupljen na nedavno održanom moto susretu u Dućama odlučili donirati Udruzi žena liječenih na dojci Omiš. Biker Neno Pavić je  uručio  predsjednici Kluba žena Zorici Fistanić ček na iznos od 12.500 kuna i istaknuo kako su novac htjeli donirati upravo udruzi koja se bavi humanitarnim radom ...
Pomoć teško oboljelim ženama

tekst: Mia Šimić-Buljević

—  Ovo nije zanemariva donacija. Mi smo ugodno iznenađeni i neizmjerno zahvalni ovim mladim momcima, koji su pokazali svoj humani duh odlučivši se novac donirati i mislim da zaista mogu biti primjer svima. Oni su ovom gestom spasili živote žena liječenih od raka na dojci koje nemaju dovoljno sredstava za liječenje — istaknula je Zorica Fistanić.

— Mi smo obični ljudi koji vode normalan obiteljski život, a u slobodno vrijeme uživamo u brzoj vožnji na svojini ljubimcima i opijamo se adrenalinom. Svake godine novac zarađen od moto susreta doniramo drugoj udruzi, pa ćemo to učiniti i dogodine, a na taj način želimo biti uzor mladim bikerima — istaknuo je biker Rokica te dodao:

- Motore volimo, a za žene dajemo sve
!

Reborn Moto party 2005
Reborn Moto party 2005
Reborn Moto party 2005

Zadnja Promjena ( Subota, 25 Veljača 2006 )
 
« Prethodna   Slijedeća »

(C) 2018 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio