Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Novosti arrow Najnovije arrow Reborn darivao OŠ Jesenice
   Monday, April 22 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
III. moto susret moto klub "Reborn Dalmacija je održao od 28. do 30. travnja u auto kampu "Raj" u Dućama. Kišilo je u svih šesnest no to nas, iako u manjem broju nego lani, loše vrijeme nas nije zaustavilo da se dobro zabavimo u Dućama. Više o fešti pročitajte --> ovdje
 

Reborn darivao OŠ Jesenice PDF Ispis E-mail
Autor: Davcr Grgat   
Četvrtak, 23 Veljača 2006
ImageDemonstrirajući vožnju motorima ispred OŠ "Jesenice" u Dugom ratu, članovi Moto kluba "Reborn" u nazočnosti učenika i nastavnika pokazali su kako su prošli mjesec na moto-party u Dućama organizirali nastup preko 250 motorista s kojega su čitav prihod namijenili OŠ "Jesenice". Priskrbili su tako dva TV prijamnika, dva videa i dva stalka za televiziju i darovali ih OŠ "Jesenice". Dugoratska općina školi je darovala vrijednu informatičku opremu kojoj je sada opremljena informatička učionica. Na primopredaji donacije, uz ravnatelja prof. Antu Nazora bili su i predstavnici moto kluba "Reborn" na čelu s predsjednikom Nenom Pavićem ...

ČLANOVI DUGORATSKOG MOTO KLUBA "REBORN" DARIVALI OŠ "JESENICE"

Televizori za učenike

Piše: Davor Grgat

Demonstrirajući vožnju motorima ispred OŠ "Jesenice" u Dugom ratu, članovi Moto kluba "Reborn" u nazočnosti učenika i nastavnika pokazali su kako su prošli mjesec na moto-party u Dućama organizirali nastup preko 250 motorista s kojega su čitav prihod namijenili OŠ "Jesenice". Priskrbili su tako dva TV prijamnika, dva videa i dva stalka za televiziju i darovali ih OŠ "Jesenice". Dugoratska općina školi je darovala vrijednu informatičku opremu kojoj je sada opremljena informatička učionica.

Na primopredaji donacije, uz ravnatelja prof. Antu Nazora bili su i predstavnici moto kluba "Reborn" na čelu s predsjednikom Nenom Pavićem. Na vrijednoj donaciji zahvalio je prof. Nazor, dok je načelnik općine i saborski zastupnik Branko Vojnović priznao daje nakon prvih susreta sa članovima kluba iskazao sumnju u njegovo djelovanje, no danas sumnje su nestale i "ovaj humani čin najbolje dokazuje da ćemo u narednom razdoblju puno više surađivati", kazao je Vojnović.

U ime 13 članova moto kluba "Reborn" vrijednu donaciju je uručio Neno Pavić, predsjednik kluba, i istaknuo zadovoljstvo što su im Općina, posebice načelnik, omogućili da je ova donacija došla u najbolje ruke te da će učenici i škola to znati dobro iskoristiti.

Prof. Nazor je upoznao prisutne i o drugim akcijama koje su u tijeku, a to je da je škola uključena u program UNICEF-a "Stop nasilju među djecom", te o uređenju školskog vrta, a za desetak dana se očekuje i izlazak školskog časopisa "Zlatno jedro".

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 23 Veljača 2006 )
 
« Prethodna   Slijedeća »

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio