Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow Pitanja arrow Kako doći do Dugog Rata
   Friday, February 15 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Kako doista guštamo u druženju s prijateljima i istomišljenicima kojima su motori također hobi, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim organiziranjem našeg moto susreta koji je humanitarnog karaktera. Svoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine u auto-kampu "Raj" u Dućama. Danas već postaje tradicija da se motoristi iz svih krajeva lijepe naše i okolnih zemalja okupljaju pred kraj travnja u Dućama kraj Dugog Rata. Dobro nam došli !!
 

Kako doći do Dugog Rata PDF Ispis E-mail
Autor: Mladen Banović   
Srijeda, 12 Svibanj 2004
Reborn Dalmacija Dugi RatDugi Rat se nalazi 18 kilometara južnije od Splita na putu ka Makarskoj.

Vjerujemo da ga ne možete faliti jer će Vam sigurno "ukras mjesta", naša crna Tvornica koja već godinama ne radi i ne zagađuje okoliš, odmah upasti u oči.

Usprkos tome turisti nas ne zaobilaze, a susjedne Duće sa svojim kilometarskim pješčanim plažama pravi su mali tihi turistički raj za obitelji i ekipu kojima za dobru zabavavu ne trebaju sva ta moderna turistička čudesa.

U jednom od takvih dućkih rajeva, kampu "Raj" svake godine u zadnjem tjednu travnja održavamo i naš moto susret.

Dođite i posjetite nas!

 


Duće
 
Zadnja Promjena ( Četvrtak, 20 Travanj 2006 )
 
« Prethodna

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio