Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow O nama
   Monday, April 22 2019
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
 

O nama PDF Ispis E-mail
Autor: Reborn   
Subota, 12 Lipanj 2004
Image
Reborn
Mi smo moto klub Reborn Dalmacija. MK Reborn je udruga građana čiji članovi svojim zalaganjem i radom promiču razvitak i unapređenje moto sporta kao i turističku promidžbu u Republici Hrvatskoj.

Moto klub Reborn postoji od 2001. godine, kada je došlo do raspada MK Uspomena. Većina članova kluba se odlučila za stvaranje novog kluba s novim imenom i tako je rođen Reborn. Moto klub je nastao s idejom o zajedničkom druženju i uživanju u vožnji motora. Članovi kluba su pretežno ozbiljni ljudi koji motore doživljavaju kao hobi i kao gušt.

Image
Duće 2004
Moto klub je registriran sa sjedištem u Dugom Ratu i okuplja članove iz Splitsko-dalmatinske županije. Kao takvi prvi put se pojavljujemo na moto susretu na Hvaru 2001. Spojivši ugodno s korisnim sudjelujemo na raznim priredbama i odlučujemo organizirati moto susrete humanitarnog karaktera. U početku je dogovoreno da se naš moto susret priredi tek kada se za to pronađe prikladni prostor. Također nam je bilo bitno da i organizacija bude na visini zadatka. Prostor je pronađen u obližnjem turističkom mjestu Dućama, a volje za organizaciju i rad smo ionako oduvijek imali.

DućeSvoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine. auto-kampu "Raj" u Dućama kraj Dugog Rata. Lani smo na istom mjestu organizirali i drugi moto susret o kome možete više pročitati i na ovim stranicama. Idući moto susreti biti će organizirani u istom vremenu (kraj travnja).

Pozivamo sve bikere i ostale zaljubenike moto svijeta da nam se pridruže u promoviranju i postizanju zajedničkih ciljeva te da nas posjete na moto susretima.
 

Zadnja Promjena ( Srijeda, 19 Srpanj 2006 )
 
« Prethodna

(C) 2019 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio