Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata. Moto Klub REBORN Dalmacija - Dobrodošli na internet stranice moto kluba REBORN iz Dugog Rata.
 Naslovnica arrow O nama
   Saturday, August 18 2018
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Novosti
Članovi
Galerija
Kontakt
Blog
RSS Vijesti
Pitanja
Tražilica
Linkovi
Nasumična Slika
Admin

Blic Vijesti
Moto klub Reborn postoji od 2001. godine, kada je došlo do raspada MK Uspomena. Većina članova kluba se odlučila za stvaranje novog kluba s novim imenom i tako je rođen - REBORN. Od tada (a i otprije ;-)) guštamo u zajedničkom druženju i u vožnji motora ...
 

O nama PDF Ispis E-mail
Autor: Reborn   
Subota, 12 Lipanj 2004
Image
Reborn
Mi smo moto klub Reborn Dalmacija. MK Reborn je udruga građana čiji članovi svojim zalaganjem i radom promiču razvitak i unapređenje moto sporta kao i turističku promidžbu u Republici Hrvatskoj.

Moto klub Reborn postoji od 2001. godine, kada je došlo do raspada MK Uspomena. Većina članova kluba se odlučila za stvaranje novog kluba s novim imenom i tako je rođen Reborn. Moto klub je nastao s idejom o zajedničkom druženju i uživanju u vožnji motora. Članovi kluba su pretežno ozbiljni ljudi koji motore doživljavaju kao hobi i kao gušt.

Image
Duće 2004
Moto klub je registriran sa sjedištem u Dugom Ratu i okuplja članove iz Splitsko-dalmatinske županije. Kao takvi prvi put se pojavljujemo na moto susretu na Hvaru 2001. Spojivši ugodno s korisnim sudjelujemo na raznim priredbama i odlučujemo organizirati moto susrete humanitarnog karaktera. U početku je dogovoreno da se naš moto susret priredi tek kada se za to pronađe prikladni prostor. Također nam je bilo bitno da i organizacija bude na visini zadatka. Prostor je pronađen u obližnjem turističkom mjestu Dućama, a volje za organizaciju i rad smo ionako oduvijek imali.

DućeSvoj prvi moto susret organizirali smo zadnji vikend u travnju 2004. godine. auto-kampu "Raj" u Dućama kraj Dugog Rata. Lani smo na istom mjestu organizirali i drugi moto susret o kome možete više pročitati i na ovim stranicama. Idući moto susreti biti će organizirani u istom vremenu (kraj travnja).

Pozivamo sve bikere i ostale zaljubenike moto svijeta da nam se pridruže u promoviranju i postizanju zajedničkih ciljeva te da nas posjete na moto susretima.
 

Zadnja Promjena ( Srijeda, 19 Srpanj 2006 )
 
« Prethodna

(C) 2018 Moto Klub REBORN Dalmacija .:. CMS: Joomla .:. Dizajn: Geesh .:. Prilagodbe: mbStudio